Inget är omöjligt!

På Valhallavägen i Stockholm ligger PRV i gamla fina lokaler som inte tål hårdhänt behandling vid restaurering. Därför valde PRV att gå ut med en öppen förfrågan när, bland annat, deras stora sal behövde moderniseras vad gällde mötesteknik.

Förfrågan lämnades öppen för alla som ville offerera så att leverantörer skulle kunna komma med egna förslag på lösningar. Hur skulle det vara möjligt att alla skulle få se och höra bra utan att skruva i väggar, pelare och tak? Vi gnuggade geniknölarna och konstruerade en helt fristående enhet där både projektor, ljudanläggning, styrsystem, förvaring och projektionsduk är integrerat.

Allt detta blev möjligt tack våra patenterade lösningar för hur ett skåp kan byggas samt lösningen att montera projektorn i en kombinerad bord/vagn.
Med facit i hand kan vi, som Gunde Svan, stolt konstatera att ingenting är omöjligt!