Vi växer och måste ha större tillverkningsytor!

Vår satsning på Installationsfritt har blivit en succé varför vi måste bygga till för att klara de ökade volymerna och jobba mer rationellt. Vi bygger tre våningar men inreder ”bara” bottenvåningen till att börja med. Vi får nu kapacitet att fortsätta expansionen vartefter det krävs.

Vi räknar med att kunna ta de nya lokalerna i bruk redan i början av november 2017.

Effektivare tillverkning.

Samtidigt har vi investerat i en större digital fräsmaskin för att effektivisera tillverkningen.

Vi räknar med att både höja kvaliteten och kapaciteten upp till ca 300 enheter per månad i ett första steg.

Är du nyfiken på hur det kommer att se ut och hur tillverkningen går till är du välkommen att besöka oss. Vi är både stolta och glada att kunna visa upp vad vi kan och att vi som svenskt företag klarar att tillverka högkvalitativa produkter i Sverige.