Minievent 23 november

Tema: Fördjupa dig i tekniken.

 

09.00-11.00 Anmäl dig här 12.00-14:00 Anmäl dig här! 15.00-17:00 Anmäl dig här!

Anmälan kan även göras på : event@aupx.com

Vi fortsätter med temat framtidslösningar.

OBS!  Vänder sig i första hand till dig som arbetar med utbildning, påverkar utbildningars utformning, lokalers utformning.

Sony satsar stort på framtidens lösningar för möten och utbildning varför vi tillsammans med Sony Professional och Sony Mobile och Ubicast erbjuder dig och dina medarbetare möjligheten att redan nu få en inblick i nyheter som lanseras under 2018 och som kommer att påverka pedagogik, lokalers utformning

  • Sony Professional – Garry Cox kommer från Sony England och berättar vad vision Exchange kan göra för att optimera och integrera e-Learning med traditionella utbildningsformer på ett kostnadseffektivt sätt.
  • Ubicast med David Manrique är samarbetspartner med Sony när det gäller e-Learning. David är specialist inom e-Learning och kommer att redogöra för vilka möjligheter e-Learning har idag och i framtiden.
  • Sony Mobile lanserar Smart Office systemet Nimway. Framtidens system för att hantera medarbetare och kontoret i morgondagens flexibla arbetssätt.
  • Installationsfritt – givetvis är vårt koncept Installationsfritt en integrerad del i dessa nya system och arbetssätt. Hur kommer du att se!

Du har 3 möjligheter då vi kommer att genomföra 3 st miniseminarier med max 20 st deltagare per tillfälle.