Kunskapsseminarium: torsdag 28 november kl. 12.00-17.00

på AudicomPendax Flygfältsgatan 34 i Skarpnäck

Extra intressant för dig som håller på med:

  • Facility Management
  • Föreskrivande led – elkonsulter, inredningsarkitekter m.fl.
  • Beslutsfattare
  • AV-tekniker

…och som vill vara uppdaterad på vad nästa generations teknik kan göra för det intelligenta kontoret. Givetvis med anpassning till den cirkulära ekonomin. Billigare, enklare och bättre!

AudicomPendax visar de senaste Installationsfria lösningarna som FlexWall, MeetingPanel och Sennheiser Web mötesmikrofon och högtalare, videomöten för alla samt miljölösningar så som automatisk på- och avslagning vid närvaro/frånvaro.

Sony kommer att berätta om nya systemlösningar som TEOS Manage och hur nästa generation apparater är förberedda för att integreras i det intelligentare och miljövänligare kontoret. Mötesbokning, kalender och Digital Signage är bara några exempel på möjligheterna.

Phoenix Contact kommer att visa och berätta vilka nya möjligheter ett modernt styrsystem har. Funktioner som värme, kyla, belysning, bevakning och AV integreras i ett och samma system.

Mathieu Gustafsson Design förhandsvisar det senaste inredningskonceptet Code som kommer att lanseras under 2020. Det handlar om inredning för arbetsplatser som du själv kan vara med och påverka. Mer än så säger vi inte…