Klicka för att se mer om Sony TEOS

Det första steget mot era nya mötesrum.

Vi vill att ni skall få exakt så snygga och funktionella mötesytor som alla era medarbetare drömmer om. Vill ni utforma era mötesrum med starka färger eller kanske stilrent vitt, med teknik och inredning för distansmöten och/eller lokala möten? Oavsett om ni ska renovera, köpa nytt från grunden eller bara är ute efter ett kostnadsförslag så hjälper vi er.

AudicomPendax AB är en unik leverantör av mötesrum då vi tillverkar 70% av de saker vi säljer och integrerar det med teknik från alla de stora tillverkarna inom skärmar, projektor, distansmöten och ljud med egen certifierad personal. Detta för att erbjuda er som kund det mest ekonomiska alternativet då ni är direkt på källan i alla led både gällande produkter och tjänster.

Vill ni slippa byggnation, projektering och installation rekommenderar vi produkter ur vår serie installationsfria mötesrum. www.installationsfritt.se

Mötesrum som tjänst

För dig som vill ha lättanvända, funktionella rum, slippa investeringen, alltid veta vad det kostar och sprida ut kostnaden över tid erbjuder vi mötesrum som tjänst.
I vår mötesrumstjänst ingår en komplett lösning med någon av våra Installationsfria lösningar inklusive service, support och försäkring.
Se mer information om våra standardmötesrum här:

Vill du skapa en egen lösning går det utmärkt.

1. Inspireras!

Oavsett om du flyttar, renoverar eller bygger nytt kan det vara bra att få lite inspiration och ideer innan ni börjar. Kika in i vårt galleri och låt dig inspireras av våra möteslösningar, så ser vi gemensamt till att du får det perfekta mötesrummet.
Låt dig inspireras.

Vi är en av Europas största tillverkare gällande AV-inredning och erbjuder allt från kompletta färdig installerade mötesrum med både inredning samt teknik i vår produktserie installationsfria mötesrum. www.installationsfritt.se till att ni självklart kan köpa produkter och göra er egen lösning.

I vårt egentillverkade sortiment ingår skrivtavlor, glasskrivtavlor, solskydd, styrsystem, anslagstavlor, uttagslådor, filmdukar m.m se mer i vår AV-handbok.

2. Planera!

När vi hjälper er att planera och utforma er mötesrum gör vi det enligt en väl beprövad metodik som vi kallar AudicomPendax metoden som är utvecklad under de senaste 40 åren. Denna säkerställer att vi hjälper er att nå just ert mål med detta projekt. Se film AudicomPendax metoden.

Det går att planera ditt mötesrum på flera olika sätt

  • via telefon med AV-konsult 08/55536946
  • videosamtal med AV-konsult support@aupxcloud.com
  • maila in din funderingar och önskemål till support@aupx.com
  • personligt möte med AV-konsult bokas på support@aupx.com

Oavsett vad ni föredrar är det helt kostnadsfritt och ett mycket effektivt sätt att få en bra start på projektet och erhålla en komplett budget.

3. Beställ!

Handlar det om en mindre renovering kan du enkelt göra din beställning via mail order@aupx.com eller via telefon 08/55536946, men gäller det ett helt nya mötesrum, är det bra att kontakta en AV-konsult som kontrollerar att du har fått med allt, självklart helt kostnadsfritt.

Här kan du även läsa om våra finansierings- och leveransalternativ.

Köp, hyr eller välj allt som tjänst!

4. Tjänster!

Nu är ditt mötesrum snart klart!

För er som önskar hjälp med allt från montering, installation, programmering, service, support och underhåll står vi gärna till tjänst med vår välutbildade AV-tekniker.

Läs mer här!

Elegant mötesrum med alla funktioner