Ramavtal 23.3-8004-18:003

Skrivtavlor och AV-inredning
Snygga, prisvärda och lättanvända lösningar för smarta myndigheter.

Vad skiljer oss från de andra leverantörerna?

Tillverkat i Sverige!

AudicomPendax produkter tillverkas i Sverige vilket ger arbetstillfällen till våra, och våra underleverantörers, anställda från Lycksele i norr till Malmö i söder. Dessutom innebär din närhet till vår tillverkning att det är vi som tillsammans med er kan få riktig fart på den cirkulära ekonomin!

Designat i Sverige!

Våra produkter är ritade och konstruerade i Sverige för att inte bara följa svenska regler, kvalitetskrav och förhållanden. Tillsammans med Svenska myndigheter trycker även på framåt för tuffare kvalitets- och hållbarhetskriterier.

Tillgänglighet till Myndighetens information är en demokratifråga!

Skrivtavlor och AV-inredning ska vara utformad “med beaktande av samtliga användares behov, däribland tillgängligheten för personer med funktionsnedsättning.” Vi har många års erfarenhet av lösningar som passar alla. Därför är våra produkter konsekvent utformade så att de, bland annat, har tydliga knappar och är lätta att använda.

Så här mycket dyrare var våra konkurrenter vid Kammarkollegiets prisutvärdering!

1 AudicomPendax AB Vinnare!
2 AJ Produkter AB +25,627%
3 Input Interiör AB +31,941%
4 Kinnarps AB +41,150%
5 Rekomo Göteborg AB +42,888%
6 Martela OY +49,779%
7 E Lindelöf AB +52,103%
8 Addentity Interiör AB +55,687%
9 Form och Miljö AB +59,254%
10 Senab AB +63,298%
11 AB Tabula +80,308%

Det är vi som har installationsfria Produkter!

Inte nog med att produkterna är billigare. En del av dem behöver inte ens installeras!

Om ni använder vårt Installationsfria sortiment spar ni ytterligare ungefär 50% av den totala kostnaden eftersom grejerna är mobila och inte behöver installeras. Det är bara att rulla in och koppla till en väggkontakt. Det här betyder att om du kan koppla in en kaffebryggare eller en dammsugare så kan du nu bygga ett hypermodernt och superflexibelt mötesrum på bara ett par ögonblick!