Servicebil

En komplett installation består av 3 delar:

1. AudicomPendax metoden

Det är viktigt att få allt rätt från början. AudicomPendax metoden  är en tjänst för att du skall känna dig trygg med att din planering stämmer och går att installera som du har tänkt dig. Vi kontrollerar bland annat att alla anslutningar är placerade rätt enligt din planering. Detta är kostnadsfritt och går utmärkt att boka på support@aupx.com eller på 08/55536946.
Vi nybyggnation eller renoveringar hjälper vi självklart till med behovsanalys, projektering samt underlag till bygget så att allt blir rätt och inga tilläggskostnader uppkommer. Allt enligt vår väl inarbetade metod. Se film AudicomPendax metoden.

2. Montering och installation 

Vi monterar och kopplar allt, drar kablage monterar teknik samt inredning. Detta gäller er som beställt komplett installation med genomförd genomgång på plats. Om ni väljer produkter från vår produktserie installationsfria mötesrum så utgår kabeldragning samt byggnads förberedelser och detta spar er självklart en massa tid samt pengar www.installationsfritt.se
Ni bestämmer om detta sker till fastpris eller löpande räkning.

3. Överlämnande av anläggning samt utbildning 

Efter att installationen är klar avtals ett överlämnade av anläggningen med handhavandeutbildning. Detta är inget som kostar extra utan ingår i priset.